dimecres, 1 d’abril del 2020

DIJOUS --- TUTORIA

Bones, família!!

Avui us proposem dues tasques ben diferents!

1) A la primera tasca us proposem que ens expliqueu una mica per sobre les vostres rutines diàries d'aquests dies... Volem saber què feu als matins,  a les tardes,... com us distreieu, què fer per fer esport...etc...

Esperem les vostres respostes en aquest formulari!!!!

FORMULARI RESPOSTES

2) Vídeo per reflexionar... Aquests dies més que mai hem d'aprendre que tots som ben diferents però alhora ben iguals... És un moment fantàstic per veure aquest vídeo i reflexionar sobre la diversitat que ens envolta.


 

Podeu mirar el vídeo amb la família i als comentaris hi poseu la reflexió que us vingui de gust...



US TROBEM A FALTAR!!!

21 comentaris:

  1. M'ha agradat molt el video i té tota la raó.
    Perquè 1persona sigui diferent o tingui algún problema, no ens hem de riure d'ell. Tothom és diferent.
    La gent es sent FATAL quan l'insulten o es riuen d'ell per l'aspecte, algún problema que té...Si li fessin a ell, el que ell fa, no li faria tanta gràcia.
    Tothom és diferent i ens hem de respectar tal i com som.
    Pau Barco

    ResponElimina
  2. Laia Martínez Hernández2 d’abril del 2020, a les 16:14

    Si dic la veritat m´ha agradat moltíssim, i se m´ha fet curt i tot. Des-de que ha començat el vídeo se m´ha posat la pell de gallina és bastant trist que hi haguin persones que vulguin fer mal a les altres ficant-se amb aquests temes encara que puguin tindre dificultats...etc. S´ha de respectar cada persona tal i com és.

    ResponElimina
  3. Monica a mi el video no s'escolta
    No ho entenc ho he revisat tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps que els problemes tècnics a vegades es resolen sols.... Si has comprovat els àudios de l'ordinador o del vídeo... tanca l'ordinador i a vegades al tornar-lo a obrir ja funciona...... Ja ens diràs si ho has solucionat!

      Elimina
  4. M'ha agradat molt el video estic molt d'acord amb el Pau Barco
    Pau Ortiz

    ResponElimina
  5. Doncs jo penso que ningú és igual, les persones podem tenir capacitats, emocions i sentiments diferents, i per tant reaccionem de maneres diferents i això no s'ha de criticar i s'ha de respectar.
    Hem de pensar que el que no t'agrada que et diguin o facin a tu no ho hem de fer als altres.

    Laia M.S.

    ResponElimina
  6. Doncs jo penso que ningú és igual, les persones podem tenir capacitats, emocions i sentiments diferents, i per tant reaccionem de maneres diferents i això no s'ha de criticar i s'ha de respectar.
    Hem de pensar que el que no t'agrada que et diguin o facin a tu no ho hem de fer als altres.

    Laia M.S.

    ResponElimina
  7. Jo penso que d'un nen o una nena que sigui diferent, no em riuria mai perquè és una persona igual que tu.
    jo el protegiria molt quan li fessin alguna cosa lletja.Tothom encara que sigui diferent, és mereix el respecte dels altres.

    ResponElimina
  8. Penso que no hauríem de considerar dolent ser diferent. Per una part, la persona que té una discapacitat i és "diferent" no hauria d'amagar-se d'ella i compartir-la. Ex: Si algú és tartamut hauria d'explicar què li passa sense vergonya. Ell és així i potser el podem ajudar d'alguna manera. Per una altra banda, les persones que riuen de la gent, a vegades és perquè ells també tenen una cosa que no els hi agrada, i s'haurien de fixar més en ser bones persones, i no pas en fer mal als altres.
    Aquest vídeo m'ha fet pensar en un llibre que m'he llegit que es titula "El club dels estranys" que va sobre uns nens d'una classe que formen un club on cadascú té un "defecte" diferent i són feliços tal i com són.
    M'agradaria que la gent no es fixés en l'exterior de les persones i sí en la seva personalitat: si és una bona persona, amable...
    Ivet Valverde.

    ResponElimina
  9. Per a mi el video m'ha agradat, perquè fa reflexionar molt i jo no ho trobo gens be perquè hi ha coses que son fisiques o de neixament i no trobo res be que perquè una persona tingui alguna cosa diferent no vol di que no puguis ser el seu amic o amiga i menys insultar-lo o criticar-lo

    ResponElimina
  10. El video m'ha semblat molt interesant i a mi m'ha ensenyat uns valors nous,que s'ha de respectar les religions diferents, que cada un és diferent i que poder tindre nens d'altres paisos és molt bó.

    ResponElimina
  11. Bueno jo crec que aquest video és molt interessant i és pot reflexionar de lo que fem bé i malament al llarg de les nostres vides.
    Perquè no hem de criticar a les de més persones per com són de on venen... perquè a lo millor venen de fora i son mes bones persones que el de aqui o no, però no els hem de veure diferents i els hem de tractar com si fosin de aqui perquè tots som iguals. I tampoc he de veure diferents a la gent que tenen problemas, perquè alguns van neixer aixi i lo que tenen no es pot arreglar, però si els podem ajudar tractan-los igual que a tothom.

    Joel Cabello

    ResponElimina
  12. Gràcies per penjar aquest vídeo perquè m'ha ajudat a entendre-ho millor i reflexionar.Jo crec que per ser diferent no s'han de riure d'ells ni dir-li cap comentari dolent perquè també li podia haber passat a ell, i segur que no li hagués agradat.Hem de tenir en compte que ningú es perfecte i tots tenim els nostres petits o majors problemes.És important posar-se a la pell dels altres.
    Martina Nogués

    ResponElimina
  13. Jo en penso que tots no som iguals i que cada persona es com es, i que hem de pensar que per molt que sigui d'un altre país, o que tingui problemas o cualsevol cosa no l'hem de tractar malament.
    Gracies per penjar el video perquè m'ha ajudat a reflexionar.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  14. Jo lo que crec esque no només aquestes persones són diferents no s´ha de dir que són diferents perquè tots som diferens alumillor aquestes persones tenen alguna cosa que tots no tenim però cadascu té el seu defecte i no ens hem d´amgar, perquè ningú és perfecte.

    ResponElimina
  15. Jo crec que tothom és igual tot i que fisicament podem tenir problemes, ser sords, ser d' una altre cultura, etc. No has de jutjar mai a algú si no el conèixes perquè tothom és com és i t' has d' adaptar.

    Gemma López

    ResponElimina
  16. Jo el que crec es que tots sóm iguals encara que alguns nens an nascut en un altra país o tani un altra cultura o ser mes alt, mes baix...Al mes impurtan es que encara que algu tingui algun problema o ser de una altra cultura o mes gras o mes prim... no em de jutjarlo parque si et posas a la seba pell pudras veure que al que fas no esta be.
    Irene Millan


    ResponElimina
  17. Jo el que crec es que tothom es igual i que no ens hem de riure de les persones que han nascut amb algun defecte o de ser d'un altre cultura. I sobretot es que ningu el pot jutjar per ser diferent perquè tothom tenim algun defecte que no es veu cara a les persones. Perquè si ens posem a la pell dels demes no ens agradaria que ens ho fessin a nosaltres ni a ningu.

    Mireia Moya

    ResponElimina
  18. yo crec que tothom som iguals alguns especials i altres com nosaltres i ningu a de ser discriminat prel seu color de pell o per ser d´un altre país.
    tothom som iguals.

    ResponElimina
  19. jo crec que tots som iguals i perquè algú sigui d'un altre país o color de pell no ha de ser discriminat aj que no deixa de serb una persona normal i corrent.
    TOTHOM ES IGUAL.

    Sandro Ruiz

    ResponElimina
  20. Jo crec que tothom és igual. Encara que sigui d´una altra raça o hem de tractar igual i hem de tenir respecte amb ells.

    Rubén Monferrer

    ResponElimina